Job offer

profile image

Your Tasks

A Public Cloud (PC), a DT-SySo/Growth Portfolio divízión belül helyezkedik el, az egyik legdinamikusabban fejlődő szervezet. A PC szervezeten belül lefedjük a felhő alapú szolgáltatás különböző szintjeit, mint IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service). A csapatunk a felhőplatform szolgáltatás, elsősorban a fejlesztők számára épített keretrendszert támogatja. Egyes csapatok a platformon futó alkalmazásokat üzemeltetik, lokális és nemzetközi ügyfeleknek, melyek közt megtalálhatóak autóipari vállalatok, illetve egészségügyi szervezetek. Minőségi szolgáltatásainkat jelenleg, több, mint 100 fős alkalmazás üzemeltető, fejlesztő és egyéb munkafolyamatokat koordináló kollégák professzionális támogatásával fedjük le. Célunk, hogy egy egységben, a legjobb szolgáltató legyünk.

Kiváló lehetőség:

Az egyetemi éveid alatt egy kiváló lehetőség számodra, hogy munkapiaci tapasztalatot szerezz Magyarország legnagyobb ICT szolgáltatójánál. Amennyiben érdekel a technikai világ is, lehetőség van tanulni a felhő alapú IT rendszerekről, alkalmazásokról.

Amennyiben sikeresen be tudsz illeszkedni világunkban, hallgatói jogviszonyod megszűnése után a csapatban folytathatod a karriered főállásban.

Feladatok:

  • Kollégák segítése napi munkájukba
  • Operatív és Csapa vezetők definiálta feladatok elvégzése, úgy mint, rutin feladatok, oktatás szervezése, határidős feladatok követése, megbeszélések szervezése, stb.
  • Riportok készítése, más adminisztratív munka amely a vezetők hatékonyságát támogatja
  • Továbbá, toolok-hoz, asset-hez és más eszközzel kapcsolatos hibabejelentések kezelése, dokumentálása, követése
  • Adminisztratív rendszerben módosítások elvégzése

Your Profile

  • Légy nyitott a folyamatos tanulásra
  • Légy elkötelezett és motivált, pozitív és vidám
  • Továbbá belső indíttatásod a szorgalom, a minőségi, precíz munkavégzés, a pontosság
  • Heti legalább 20 óra munkavégzés
  • Nappali tagozatos hallgatói jogviszony

About us

About us

A 2020. július 1-jétől Deutsche Telekom IT Solutions márkanéven működő IT Services Hungary (ITSH) Magyarország legnagyobb ICT-munkaadója, a Deutsche Telekom Csoport tagja. A 2006-ban alakult vállalat jelenleg több mint 4500 munkavállalóval nyújtja az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások széles portfólióját. Az ITSH 2019-ben elnyerte a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a legjobb oktatási együttműködésért járó díját, valamint a PwC Magyarország független kutatása alapján a legvonzóbb magyarországi munkahelyek közé sorolják, a cég emellett megkapta a legetikusabb multinacionális nagyvállalat címet is. A cég folyamatosan fejleszti mind a négy – budapesti, debreceni, pécsi és szegedi – telephelyét, és várja a képzett IT szakemberek jelentkezését.

Our Online Application Process

Similar Jobs

Back
PrintBookmark Share
Two clicks for more data privacy: click here to activate the button and send your recommendation. Data will be transfered as soon as the activation occurs.
Share
Two clicks for more data privacy: click here to activate the button and send your recommendation. Data will be transfered as soon as the activation occurs.